LEAN en transparanter samenwerken in de bouw en GWW

Na jaren van krimp gaat de woning- en utiliteitsbouw en GWW-markt ook weer stabiliseren en groeien. Door technische ontwikkelingen als werken met een BIM en via de cloud overal en altijd toegankelijke informatie, zijn die markten echter onomkeerbaar veranderd. Daarom moeten alle betrokkenen zo LEAN mogelijk en transparanter met elkaar gaan samenwerken.

Met de Ibis software biedt Ibis alle daarvoor benodigde gereedschappen, die op basis van de modernste Microsoft-technologie eenvoudig te gebruiken zijn. Indien gewenst uiteraard ook op mobiele apparatuur via de cloud. Eenvoudig te integreren met de software van keten- en projectpartners, om samen efficiënter en effectiever te kunnen werken.

Iedereen in de bouw en GWW is er zich van bewust dat beter samenwerken meer oplevert dan individuele productiviteitsverhogingen. De grootste bottlenecks voor ketenintegratie zijn echter de traditionele manier van denken en werken en grote diversiteit aan gebruikte informatiesystemen. Die laatste is op te lossen met onze geïntegreerde Ibis software.

Door alle informatie uiteraard goed beveiligd via de cloud met elkaar te delen en online te gaan samenwerken, is er in de bouw en GWW nog veel efficiencywinst te behalen en fouten te voorkomen. Net als in de maakindustrie. Dat is onze visie achter de ontwikkeling van Ibis software: de processen en samenwerking met partners zo eenvoudig mogelijk automatiseren.