Ibis is onderdeel van Brink Groep. Een groep – opgericht in 1972 door Deddo Brink – met als overtuiging dat de bouw effectiever en efficiënter kan. Het fundament van Brink Groep is goed herkenbaar in ons werk van vandaag. Brink Groep staat voor grip op kwaliteit, proces en eindresultaat in bouw, huisvesting en vastgoed.

Brink Groep wordt gekenmerkt door creatieve denkers en denkende doeners. Ons motto is: de goede dingen goed doen. We zijn altijd op zoek naar de werkelijke behoefte van onze klanten (de goede dingen) en de meest pragmatische oplossing van vraagstukken (goed doen). We zijn overtuigd van de waarde van samenwerking en integratie en brengen partijen, kennis en kunde samen voor een duidelijk resultaat. We staan voor oplossingen die logisch en toegankelijk zijn en vooral oplossingen die bewezen werken. We vernieuwen en ontwikkelen, maar nooit zonder een degelijk fundament van bewijs.

Voor Ibis en je samenwerking met Ibis betekent dit vooral een gezond en solide fundament, snelle en eenvoudige toegang tot ervaring, kennis en kunde en indien nodig en gewenst de naadloze koppeling van diensten en producten.

Naast Ibis zijn ook Brink management / advies, Kontek en innvire onderdeel van Brink Groep.